Oam Glowing Wire Rolls

Az ÓAM ÓZDI ACÉLMŰVEK Kft.

adatvédelmi irányelvei

Az Ön megadott személyes adatainak védelme kiemelten fontos az ÓAM Ózdi Acélművek Kft (továbbiakban ÓAM Kft.) számára.
Az ÓAM Kft. az adatkezelés során betartja a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit.
Ön a személyes adatainak közlésével egyben hozzájárulását is adja adatainak kezeléséhez és nyilvántartásához a velünk kötött ügylet (szerződés) vonatkozásában.

Társaságunk megfelelő biztonsági intézkedéseket alkalmaz annak érdekében, hogy adataik esetleges jogosulatlan felhasználását megakadályozza. Elektronikus rendszerünket, az általunk alkalmazott biztonsági eljárásokat folyamatosan fejlesztjük és ellenőrizzük.

Honlapunk üzemeltetése során átmenetileg felhasználjuk az alábbi információkat:

- a számítógép internetprotokoll-címe (IP-címe)
- Domain név (URL)
- a hozzáférés adatai,
- az ügyfél file lekérés (file név és URL)
- a HTTP válaszkód
- a weboldal adatai ahonnan a lekérés történt
- a látogatás alatt forgalmazott bájtok mennyisége
- a látogatás időpontja
- a megtekintett oldalak adatai
- a használt böngészőprogram neve

Bizonyos esetekben anonim látogatásazonosító (cookies) is alkalmazásra kerül a weboldal felhasználói preferencia szerinti optimalizálása érdekében.

Személyes adatai szükségesek a rendelései elektronikus levélben történő feladásához vagy pl.: állásajánlatunkra történő jelentkezéséhez. Ilyen esetben a személyes adatai kezelésére vonatkozó hozzájárulását társaságunk beszerzi. Hozzájárulása bármikor visszavonható.

Adataikat megrendelések intézésére, esetleges vevői reklamációk ügyintézése során használjuk fel.
Adataik felhasználásra kerülhetnek továbbá reklám-, piackutatás céljából és esetleges akcióinkról történő tájékoztatás során. Ezen esetekben az ÓAM Kft. megkeresi Önt és írásbeli hozzájárulását kéri a személyes adatainak fenti célokból történő felhasználásához.

Adataikat az ÓAM Kft. harmadik személynek nem hozza tudomására, kivéve azokat az eseteket, amikor társaságunkat jogszabály vagy hatóság kötelezi az adatszolgáltatásra.

Írásbeli kérésére az ÓAM Kft. tájékoztatást ad adatai kezeléséről.

Reméljük, hogy az OAM kft adatvédelmi irányelveinek ismeretében Ön is meggyőződött személyes adatai biztonságos kezeléséről.